Att vara kontinuerligt inloggad

Om du varit inaktiv i Sirenarkivet en längre stund kommer du av säkerhetsskäl automatiskt att loggas ut. Väljer du att bli ihågkommen sparas ditt användarnamn och lösenord på denna dator. Du kommer då att vara inloggad tills du manuellt loggar ut, även om du stänger din webbläsare, stänger av din dator eller kopplar ner dig från Internet.
Kom ihåg att det är du som är ansvarig för de aktiviteter som genomförs med dina login-uppgifter. Om flera personer använder samma dator är det därför att rekommendera att du alltid klickar på Logga ut i övre högra hörnet på skärmen när du är färdig med ditt arbete i Sirenarkivet.